Başkan Atilla, ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Öz Orman-İş Sendikası Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya, Öz Orman İş Ceylanpınar Temsilcisi Mustafa Akgeyik ve yönetimi bizleri ziyarete geldiler. Ziyaretlerinden dolayı Zeki beye ve ilçe temsilcimiz ve yönetimine ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi. Başkan Atilla, ziyaret kapsamında İlçemiz ve Tigem hakkında istişarelerde bulunduklarını belirteke, "Bizlere önerilerde bulundular. Bizim onların önerilerine her zaman ihtiyacımız var. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.
Öz Orman-İş Sendikası Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya da, başkan Atilla'yı yakından takip ettiklerini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Belediye Başkanımız Menderes Atilla'yı yakından takip ediyor ve ülke gündemine ilişkin yorumlarını çok beğeniyoruz. Kendisini yakından tanıyoruz ve hizmetlerini takip ediyoruz. Bugün kendisini ziyaret ettik. Yapmış oldukları güzel çalışmalardan dolayı kendisini kutluyoruz. Sivil toplum örgütü olarak bize düşen bir şey varsa her türlü katkıya hazır olduğumuzu kendisine ilettik. Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz."
Öz Orman İş Ceylanpınar Temsilcisi Mustafa Akgeyik ise başkan Atilla'nın çalışmalarını takdir ettiklerini belirterek, "Başkanımızın ilçemize büyük hizmetleri var. Yapmış olduğu çalışmalardan dolayı kendisini tebrik ediyorum" dedi.