Şanlıurfa’nın Siverek İlçesine bağlı ilçeye 50 kilometre uzaklıkta bulunan kulaksız kırsal mahallesinde Siverek belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yapılan mahalle içi stabilize yol yapım çalışmaları tamamlandı.
     
       İlçeye bağlı kırsal mahallelerde çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Belediye başkan yardımcısı Hacı Ahmet Öncül yaptığı açıklamada şöyle dedi.
“ bugün Kulaksız kırsal mahallemizde yapılan stabilize yol yapım çalışmalarını yerinde inceledik, çalışmaların son aşamasındayız, muhtar ve mahalle sakinlerimiz ile birlikteyiz, bu kırsal mahallemizde hizmet almamış bir mahalle, 2017 yılı atılım yılı olacak, kırsal mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor, yapılan çalışmalar mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olsun” dedi.

    50 yıldır hiç hizmet alamadıklarını belirten mahalle muhtarı yaptığı açıklamada şöyle dedi. “  ilçeye 50 km uzaklıktayız, Diyarbakır sınırındaki son mahalleyiz, şu ana kadar bize hiç hizmet gelmedi, Karacadağ eteklerindeyiz mahallemiz çamur içindeydi, yapılan hizmetlerden dolayı belediye başkanı Resul Yılmaz’a ve ekibine çok teşekkür ediyoruz, mahalle sakinleri olarak mutluyuz” dedi.