Park ve Bahçeler Müdürlüğünce atıl durumdaki projesi ve ihale aşamaları tamamlanan havuzun görüntüleri göz dolduruyor. Kısa sürede çalışmalara başlanacak olan yüzme havuzu daha modern bir hale getirilirken, alanda dinlenme tesisleri yer alıyor.

Kafe ve restoranın bulunduğu projede kamelya, mesire alanının yanı sıra çocuk yüzme havuzu da bulunuyor. Piknik yapmaya gelen vatandaşların park sorunu yaşamaması için geniş bir alanda otoparkın bulunduğu projede çocuk oyun alanlarının da olduğu bildirildi.

Kompleksteki mesire alanında çalışmaların sürdürüldüğünü belirten Belediye Başkanı Resul Yılmaz, atıl durumdaki havuzun yeniden revize edileceğini ifade ederek, "Projesi ve ihalesini tamamladık, çalışmalara ise yakın zamanda başlıyoruz. Alanın tamamını sil baştan yenileyerek ilçemize son derece modern bir tesis daha kazandırmış olacağız. Sıcak yaz günlerinde halkımızın aile bireyleriyle gelip dinlenebilecekleri, piknik yapabilecekleri nezih bir ortam hazırlıyoruz. Bir süre önce Şehit Suat Aloğlu mesire alanını halkımızın hizmetine sunmuş ve çok olumlu geri dönüşler almıştık. Projemizin tamamlanmasıyla ilçemize güzel bir tesis daha sunmanın mutluluğunu yaşayacağız" dedi.

Projede çocuklu ailelerinde düşünüldüğüne vurgu yapan Başkan Yılmaz, "Projemizde çocuklarımızı da unutmadık. Onlara özel yüzme havuzunun yanı sıra oyun parkları ve dinlenme alanları var. Aileler piknik yaparken çocuklarımız kendilerine hazırladığımız alanlarda eğlenebilecek. Bu sayede hem aileler, hem de çocuklarımız güzel dakikalar geçirecek" diye konuştu.

Projenin ilçede ilk olacağını dile getiren Başkan Resul Yılmaz, çalışmaların hayırlı olması temennisinde bulundu.