Ekipler kar yağışı ile birlikte Caddelerde sürücülerin rahat bir şekilde ulaşım sağlanması amacıyla gece boyunca tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi. ’Ekiplerimiz sürücülerimizin sağlıklı bir şekilde ulaşım sağlaması için tuzlama çalışmalarına başladı. Belediye Başkanımızın talimatları doğrultusunda caddelerimizde buzlanmaya karşı ekiplerimiz gece boyunca ana arterlerde çalışmalarına devam edecektir” denildi.

Fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler gece boyu aralıksız olarak ilçede karla mücadele çalışmalarına devam edeceği belirtildi.

Kaldırımlarda Kar temizliği başladı

Siverek Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kaldırım temizliği ve kaldırım tuzlama çalışmalarına başladı.

Akşam saatlerinde başlayan kar yağışının ardından vatandaşların ve esnaflarımızın mağduriyet yaşamaması için göreve başlayan temizlik  işleri müdürlüğü ekipleri  kaldırımlarda kar temzileme tuzlama çalışmalarına başladı.

Temizlik işleri müdürlüğünden yapılan açıklamada ’’Kar yağışının ardından Belediye Başkanımızın talimatları doğrultusunda vatandaş ve esnaflarımızın sabah saatlerinde mağduriyet yaşamaması adına ilçe merkezimizdeki tüm kaldırımlarda temizlik ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdüreceğiz’ ’dedi.