Grup, yoldaki çöp konteynerleri ve taşları kaldırarak yolu trafiğe açtı. Polis ekiplerinin bölgeden uzaklaşmasının ardından grup, bir kez daha lastik yakarak, taşlarla yolu araç trafiğine kapattı. Yolda yanan lastikler itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Siverek'te beton mikserinin çarpması sonucu 5 yaşındaki çocuğun yaralanmasının ardından bir grup, çöp konteynerleri ve taşlarla yolu araç trafiğine kapattı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, beton mikserinin çarpması sonucu 5 yaşındaki çocuğun yaralanmasının ardından bir grup, trafik ışıklarının olmadığı gerekçesiyle çöp konteynerleri ve taşlarla yolu araç trafiğine kapattı. 

Alınan bilgiye göre, Fırat Mahallesi'nde sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 63 EH 663 plakalı beton mikseri, yolun karşısına geçmeye çalışan Berat Tahir Karaca'ya (5) çarptı. Ağır yaralanan çocuk, 112 Acil Servis ekiplerince Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayın duyulması üzerine bir grup mahalle sakini, yolda trafik ışıklarının olmadığını ileri sürerek Siverek-Çermik karayolunu çöp konteynerleri ve taşlarla araç trafiğine kapattı. Yaklaşık 2 saat yolu trafiğe kapatan grupla görüşen İlçe Emniyet Müdürü Yener Gül, yolu kapatanları dağılmaları konusunda ikna etti.

Grup, yoldaki çöp konteynerleri ve taşları kaldırarak yolu trafiğe açtı. Polis ekiplerinin bölgeden uzaklaşmasının ardından grup, bir kez daha lastik yakarak, taşlarla yolu araç trafiğine kapattı.

Polisin olay yerine gelmesiyle grup, ara sokaklara kaçarak uzaklaştı. Çevrede inceleme yapan ekipler, bir kişiyi gözaltına aldı.

Yolda yanan lastikler itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.