AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa’nın sorunlarının çözümünde MÜSİAD’ın katkısının olmasının şart olduğunu ve bu katkıyı her zaman yapacaklarına inandıklarını söyledi..

İstihdama ve yatırımla yönelik projelerin Urfa’da hayata geçirilmesine çalışıyoruz

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Mahmut Saatçi ise, “Bu gün Şubemizi AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayımız, kıymetli ağabeyim Sayın Zeynel Abidin Beyazgül’ü ve aynı zamanda beraberinde eşlik eden AK Parti MKYK üyemiz Sayın Vildan Polat Hanımefendiyi, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Sayın Gülender Açanal Hanımefendi ve gençliğin Şanlıurfa’daki abisi, İl Gençlik Kollarımızın güzel temsilcisi Mehmet Salih Saraç’ı ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. “MÜSİAD Şanlıurfa olarak kendi kentimizde, metropol olan bu kentimizde daha ileri seviyeye ulaşabilmenin heyecan ve duygusuyla arkadaşlarımızla birlikte yola koyulduk. Bu minval üzere toplantıda sizlere 2 konuda açıklama yaparak önümüzdeki günlerde 1 Nisan sabahı itibariyle sizleri de bu kentte Büyükşehir belediye başkanı olarak gördüğümüzde neler yapacağımızın konuşmasını inşaallah bu gün icra edeceğiz. Sayın başkanım Şanlıurfa’mız çok büyük bir kent. Kendine ait alt yapısı, kendine ait natürel kaynaklarıyla efsane bir şehir. Bu şehrin kıymetini hep birlikte biliyor ve global bir kent olması için hep birlikte mücadele etmek istiyoruz. Gündem maddesi bizim için Göbeklitepe. Göbeklitepe Sayın Cumhurbaşkanımızın 2019 yılı itibariyle ilan edilmesiyle beraber çok önemli ivme kazanmıştır. Tabi Göbeklitepe ilan edilmesi, Göbeklitepe’nin fırsata dönüşmesi için önemli bir neden değil. Bunun için yerel unsurların da devreye girmesi gerekiyor. Bizler yatırımcılar olarak, MÜSİAD Şanlıurfa olarak Genel Merkezimizin bu konudaki istihdama ve yatırımla yönelik projelerinin Urfa’da da hayata geçirilmesi için ivedi bir şekilde çağrılar yapmaya başladık.”

MÜSİAD, ülkeye ve şehre katkısı büyük olan bir Sivil Toplum Kuruluşudur

MÜSİAD ziyaretleriyle ilgili kısa bir açıklama yapan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Bu gün MÜSİAD şubemizi ziyarete geldik. Başkan Ahmet Saatçi kardeşim çok önemli izahatlarda bulundular. Hem Şanlıurfa’ya ilişkin sorunlarla ilgili, hemde MÜSİAD’ın Şanlıurfa’ya katkılarının ne olacağı konusunda güzel bir konuşma yaptı, kendilerine teşekkür ediyoruz. Yine burada MKYK üyemiz Vildan Polat Hanım var. Milletvekilimiz Gülender Açanal Hanımefendi var. Ve MÜSİAD ailesi var, ben hepsine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Elbetteki şehrimizin sorunlarının tartışılacağı en önemli yerlerden biri MÜSİAD’dır. MÜSİAD, çok önemli geçmişi olan ve birikimi olan, kuruluşundan bu yana ülkeye ve şehre katkısı büyük olan bir Sivil Toplum Kuruluşumuzdur. Bu nedenle de bu şehrin sorunları konuşulurken muhakkak MÜSİAD bu masanın bir tarafında olmak zorundadır. Biz önerilen konulara ilişkin, sunulan tekliflere ilişkin, sorunlara ilişkin hususlarda bu çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Sağ olsunlar” diyerek Şanlıurfa’nın sorunlarının çözümünde MÜSİAD’ın katkısının olmasının şart olduğunu ve bu katkıyı her zaman yapacaklarına inandıklarını söyledi.

AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat ve Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülender Açanal da, Şanlıurfa’nın gençlerine istihdam kapıları açabilmek adına verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirttiler.