Yıllarca fuar alanı olmayan Şanlıurfa’da 14 kez fuar açan ve fuar merkezinin kente kazandırılmasına katkı sağlayan Start Fuarcılık Genel Müdürü Musa Öztürk, kentte bir tarım fuarı daha açıyor. Yarın saat 14.00’da Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba tarafından açılışı gerçekleştirilen fuara tarım sektörünün önemli firmaları katılacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin 'Olmazsa Olmaz Projelerim arasında' olarak değerlendirdiği Şanlıurfa Fuar Merkezi, bu kez Tarım Fuarı ile kapılarını ziyaretçilerine açıyor. İlk temel atımından sonra 8 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulan Şanlıurfa Fuar Merkezi'nde Tarım Fuarı için son hazırlıklar tamamlanmak üzere. Türkiye'nin dört bir tarafından firmaların akın ettiği Şanlıurfa Fuar Merkezi, gerek kapalı ve açık geniş alanı ile gerekse sosyal donatıları ile firma temsilcilerinin doğru tercihi olarak değerlendiriliyor.

FİRMA TEMSİLCİLERİNDEN TAM NOT

Tarım Fuarı için stant kuran firma temsilcileri, Şanlıurfa Fuar Merkezinin sadece Güneydoğu'da değil Türkiye genelinde tercih edilen adresler arasında yer aldığını söyledi. Ulaşım, çevre ve diğer avantajları bakımından Şanlıurfa Fuar Merkezi'nin bölgenin tanıtım yüzü olacağına inandıklarını söyleyen firma temsilcileri, projeyi oluşturarak yapıyı hayata kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye, fuarın açılmasında katkıları olan TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Sadık Sade'ye teşekkür ettiler.

İlkini 90 firma 250'nin üzerinde marka temsilinin katılımı ile Yapı ve Dekorasyon Fuarı olarak açan Şanlıurfa Fuar Merkezi'ndeki ikinci buluşma olan Tarım Fuarı ise 26-29 Nisan tarihleri arasında misafirlerini ağırlayacak.

İLGİLİ HABERLER...