Şanlıurfa STK temsilcileri Peygamberler diyarı Şanlıurfa da güzel bir bayramlaşma organizasyona imza atarak son zamanlarda en çok İhtiyaç duyduğumuz Kardeşlik birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Büyük buluşmaya dair açıklamada bulunan Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, "Bayramların kanın gözyaşının zulmün bitmesi temennisiyle biz de Urfa'da bir ilki gerçekleştirerek tüm STK'ları bir arada toplayıp özellikle birlik ve beraberliğimizi zirve noktaya ulaştırma amacıyla böyle bir bayramlaşma programını uygun gördük. Tüm STK'lar memnuniyetle karşıladı. Tam bir bayram havası içinde kardeşçe bayramımızı kutluyoruz. Programı geleneksel hale getirmeyi amaçlıyoruz. Her günümüzün bayram olması temennisiyle herkesin bayramını kutluyorum" dedi.

Şanlıurfa Sivil toplum kuruluşları olarak, bizleri onurlandıran Milletvekillerimize, İl Başkanımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Haliliye Belediye Başkanımıza, Kamu kurum ve kuruluşların müdürlerine, Sivil Toplum kuruluşların değerli üyelerine ve gönül dostlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür eder nice güzel bayramlar diliyorum.