BAŞKAN AYHAN’IN TALİMATI İLE KAPILARINI ÇALDI

Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın talimatıyla ülkelerindeki iç savaştan dolayı Akçakale’ye sığınan Suriyelilerle ilgilenen Belediye Destek Hizmetleri Müdürü İbrahim Akkurt, 7 yıldır başarılı çalışmalara imza attı. Akkurt, ilçede park ve bahçelerde, açık alanlarda kalmak zorunda kalan Suriyelileri bir araya topladı, onlara belediyenin imkanlarıyla yardım eli uzattı. Başkan Ayhan’ın desteğini alan Akkurt, Suriyeli misafirlerin hastalıklarında yanında oldu, ihtiyaçları anında kapılarını çaldı.

“GÜLERYÜZ GÖSTERDİ ÇÖZÜM ÜRETTİLER”

Ülkelerindeki iç karışıklıktan kaçarak Akçakale’ye sığınan Suriyeliler, kendilerine gösterilen yakın ilgi ve desteği karşılıksız bırakmadı. Suriyeli bir grup misafir, Süleyman Şah Konaklama Merkezi’nde görevlendirilen Akçakale Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü İbrahim Akkurt’a bugüne kadarki çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Suriyeli Suphi Essukkar, ilçeye geldikleri günden bu yana; başta Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın güler yüzü ve yakın ilgisi ile karşılaştıklarını, Belediye Destek Hizmetleri Müdürü İbrahim Akkurt'un ise bugüne kadar sorunları ile ilgilenip çözüm üreterek büyük destek olduğunu söyledi. Essukhar, “Başkan Ayhan ve onun şahsında İbrahim Akkurt'a bize ciddi anlamda yaptıkları maddi manevi desteklerden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

AYHAN: SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN GAYRET GÖSTERDİK

Yoğun çalışma programından dolayı plaket törenine katılamayan Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, yaptığı açıklamada, gelenek ve göreneklere göre, misafirleri en iyi şekilde ağırlamanın önemine işaret etti. Ayhan, “Kardeş kavgasından dolayı ilçeye sığınan Suriyelilere elimizden geldiğince katkı sunmaya çalıştık. Her türlü sorunlarını çözmek için gayret gösterdik. Suriyeli kardeşlerimize hizmetlerin ulaştırılmasında Belediye Destek Hizmetleri Müdürümüz İbrahim Akkurt’un büyük çabaları oldu. Kendisine ayrıca teşekkür ederim. Bundan sonraki görev yerinde de başarılarına başarı katacağına eminim” diye konuştu.