İçişleri Bakanlığınca KHK ile yapılan görevlendirmenin ardından yoğun bir hizmet üretme dönemine giden Suruç Belediyesi işçileri, 
esnafın takdirini topladı

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Şanlıurfa'nın Suruç Belediyesinde, yapılan çalışmalar, ilçe esnafının da takdirini topladı. İlçe esnafı, belediye işçilerini plaketle ödüllendirildi. 

Suruç Konfeksiyoncular Çarşısı esnafı, Suruç Belediyesi Fen ve Temizlik İşleri personeli Ahmet Çınar'ı "en çalışkan temizlik görevlisi" olarak seçti. 

Onuruna düzenlenen törende Çınar için hazırlanan plaketi, programa davet edilen Suruç Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Han Özdemir takdim etti. 

Başkan Yardımcısı Özdemir, törende yaptığı konuşmada, belediyenin tüm çalışanlarının örnek işçi seçilen Çınar gibi çalışkan ve görev bilinciyle hizmet ettiğini belirterek, duyarlılıklarından dolayı esnafa teşekkür etti.

Esnafın ilçede yürütülen hizmeti en iyi gören kesim olduğunu vurgulayan Özdemir, "Esnafımızın ödüllendirme kararı bizim için çok sevindirici bir durumdur. Duyarlı esnafımıza belediye adına minnettarız. Belediye olarak ilçede hizmet seferberliği başlattık. Biz de personelimizi ayrıca belediye olarak ödüllendirmeyi planlıyoruz." diye konuştu.

Belediyede 20 yıldır çalıştığını belirten Çınar da "Hayatımda ilk defa plaketle ödüllendirildim, herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Esnaf Osman Kayhan ise temizlik işçisinin plaketi fazlasıyla hak ettiğini dile getirerek, hizmetlerinin küçük bir karşılığı olarak plaket hazırlamayı uygun gördüklerini söyledi.