Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, Pülümür ilçesini ziyaret etti. Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur ile birlikte Pülümür’e giden Sonel, vatandaşlarla bir araya geldi.

Tuncay Sonel Pülümür

İlçede göreve yeni başlayan Kaymakam Ömer Faruk Fidan’ı da ziyaret eden ve başarı dileyen Sonel, Pülümür esnafını ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Pülümür’deki okulları da beraberindekilerle birlikte ziyaret eden Sonel, öğrencilerle sohbet etti ve öğretmenlerden okulların durumu ile ilgili bilgi aldı.

Tuncay Sonel Pülümür

Vali ve Belediye Başkan Vekili Sonel, Pülümür-Erzincan karayolu üzerinde yer alan güvenlik noktalarını da ziyaret etti. Bu noktalardaki kahraman askerlere başarı dileyen Sonel ‘’Tüm güvenlik güçlerimizin Allah yardımcısı olsun. Vatanı için kendini feda eden tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyorum. Aziz şehitlerimize rahmet, kahraman gazilerimize şifalar diliyorum’’ dedi.

Tuncay Sonel Pülümür

Vali Sonel, daha sonra Tunceli-Pülümür karayolu güzergahında yer alan Zagge ve Kutuderesi’ndeki işletmeleri de ziyaret etti. Sonel ziyaretleriyle ilgili yaptığı açıklama da "Her yere gideceğiz. İnsanımızla kucaklaşacağız ve onlara hak ettikleri kaliteli hizmeti sunacağız, Devletimizin şefkatini ve sıcaklığını yöre insanımıza göstereceğiz,  misafirperverlikten dolayı da Kaymakamımız nezdinde yöre halkına teşekkür ederiz” dedi.

Tuncay Sonel Pülümür

Tuncay Sonel Pülümür

Tuncay Sonel Pülümür