9 yıl aradan sonra İboshow programlarına başlayan ve her hafta birbirinden farklı konuklarla ekranlara renk katan Tatlıses’in programına Urfalı ünlü sanatçı Mahmut Tuncer’in katılıp katılmayacağı merak konusu oldu.

Konuyla ilgili ilk kez konuşan Mahmut Tuncer, Tatlıses’e olan kırgınlığını dile getirdi.

İbrahim Tatlıses’i televizyonda nasıl buluyorsun ? ve İbo Show’a gider misin? Sorusuna yanıt veren Tuncer ‘’İyi buluyorum ama baştan pazarlık edeyim, ben şu an da görüşmüyorum ve konuşmuyorum. Her şeyden önce yapmış olduğu program kendisi için moral olarak çok iyi. Baş tacıdır. Bize emeği çoktur. Saygımız, sevgimiz sonsuz. Beni çağırsa gitmem. Belki çağırdı, ben gitmedim!” dedi.

İbo Show programını bazen seyrettiğini de belirten Tuncer “Fazla seyretmiyorum çünkü maçlar başlıyor. Evde de seyrediyorlar. Küs olsak da severiz. Ama biz şu anda görüşmüyoruz!” dedi. 
İbrahim Tatlıses hakkında yaptığı açıklamalar devam eden Mahmut Tuncer şu ifadeleri kullandı:

"Ben çok kırıldım, ben daha önce hastanede ufak bir ameliyat geçirdim. Biz mesela kendisi hastanedeyken 15 gün hastaneden çıkmadık. Ben mesela ameliyat oldum, kendisinin duymasını istemem fakat duymuş. Duyan bir adam arar der ki geçmiş olsun der!"

TATLISES İLE TUNCER YILLAR ÖNCE OSMAN YAĞMURDERELİ'NİN PROGRAMINDA BÖYLE BARIŞMIŞTI...