1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fatih Belediyesi Kültürel Mirası İhya Restorasyon Projeleri Tanıtım Programı'na katılacak.

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gürsu OSB Başkanlığını ziyaret edecek, muhtarlarla kahvaltıda buluşacak, Nilüfer Belediyesi tesis açılışı ve Mudanya Belediyesi temel atma törenleri ile Tarım Çalıştayına katılacak.

3- Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve TOKİ işbirliğiyle yaptırılan 834 konutun kura çekimi ile Halep'e yardım malzemesi taşıyan 10 tırın uğurlanması törenlerine iştirak edecek.

4- Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk için Derik ilçesinde okutulacak mevlide, Mehmet Ayaydın İlk ve Ortaokulu ile şehit kaymakamın adını taşıyan anadolu lisesinin açılış törenlerine katılacak.

5- Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, AK Parti merkez ilçe kongresine katılacak, Valilik ve Belediyeyi ziyaret edecek, yapımı planlanan hastane inşaatında incelemede bulunacak.

- Demircan, Mersin ve Adana şehir hastanelerini ziyaret edecek.

6- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Valilikteki İPA Projesi İmza Protokolü Törenine, AK Parti Besni ve Gölbaşı ilçe kongrelerine katılacak, OSB'yi ziyaret ederek KOSGEB il binasını açacak ve TPAO Sosyal Tesisleri'nde iş adamlarıyla buluşacak.

7- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Erzincan AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek.

8- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Gebze-Halkalı banliyö hatlarında incelemede bulunacak ve basın açıklaması yapacak.

9- AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek ve "Ortadoğu'da Fırsatlar ve Meydan Okumalar" başlıklı Helsinki Politika Forumu'nun açılış oturumunda konuşacak.

10- ABD Başkanı Donald Trump Vietnam'da Asya Pasifik Ekonomik İşbirliği (APEC) Zirvesine katılacak ve başkent Hanoi'da temaslarda bulunacak.

11- ABD ile Türkiye arasında vize işlemleri konusunda yaşanan gelişmeler takip ediliyor.

12- Suudi Arabistan’daki görevden almalar ve tutuklamalar ile ilgili gelişmeler izleniyor.

13- A Milli Kadın Basketbol Takımı, Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda deplasmanda Estonya ile karşı karşıya gelecek.

14- A Milli Futbol Takımı, Arnavutluk maçının hazırlıklarını Antalya'da yapacağı antrenmanla sürdürecek.