Vali Yardımcısı Uğur Sezer, Şanlıurfa Vali Yardımcılığından Yalova’nın Armutlu kaymakamlığına atandı.

2007 yılında Resmi Gazetede yayınlanan kararname ile Hilvan Kaymakamlığına atanan Uğur Sezer, ilçe de birçok önemli hizmete imza attı.

Uğur Sezer

Hilvan’da vatandaş ile devlet kaynaşmasını sağlayan Uğur Sezer, birçok kan davalı ailenin barışmasına vesile oldu.

Uğur Sezer

İlçede kan davalı aileler ile görüşerek, husumetlerin barışla sonuçlanmasını sağlayan Uğur Sezer, mütevazi tavırları, çalışkan ve dürüst devlet adamlığıyla ilçede yaşayan vatandaşların gönlünde taht kurdu.

Uğur Sezer

2004 yılında 1032 sayılı kararname ile Şanlıurfa Vali Yardımcılığına atanan Uğur Sezer, bu görevinde de başarılı bir performans grafiği çizdi.

Uğur Sezer

Sezer, Şanlıurfa’da sanayinin gelişmesine önemli katkılar sağladı. Şanlıurfa OSB’de önemli çalışmalara imza atan Sezer, dün gece yayınlanan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar kararnamesi ile Yalova’nın Armutlu ilçesine atandı.

Uğur Sezer

Sn. Uğur Sezer’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

MEDYAURFA.COM

Uğur Sezer Kimdir ?
 
1981 yılında Karabük'te doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 2003 yılında mezun oldu.

2004 yılında Mülki İdare Amirliği Mesleğine Bursa Kaymakam adayı olarak başladı. Burdur-Kemer ilçesi ile Trabzon-Tonya ilçelerinde kaymakam vekili olarak görev yaptı. 9 ay süreli Yurtdışı stajında İngiltere Leicester Üniversitesinde yabancı dil eğitimi alıp, idari incelemelerde bulundu.

2007 yılında 91. dönem kaymakamlık kursuna müteakip kura ile Isparta ili Aksu İlçesinde göreve başladı. Ardından 2009-2011 arasında Karaman ili Başyayla İlçesinde görev yaptı. 29.08.2011 tarihli Resmi
Gazetede yayınlanan Kararname ile Hilvan Kaymakamlığı görevine atandı. Yaklaşık 3 yıl Hilvan Kaymakamlığı görevini yürüten Uğur SEZER, 02.09.2014 tarihinde 2014/1032 sayılı kararname ile Şanlıurfa Vali Yardımcılığı görevine atandı.