Görevlendirme ile geçici olarak Şanlıurfa Vali Yardımcılığından Mardin Midyat’ın ilk kadın Kaymakamı olan Meral Uçar, Van Tuşba kaymakamlığına atandı.

Şanlıurfa’da Hilvan Kaymakamlığı yapan ve daha sonra Şanlıurfa Vali Yardımcılığına atanan, başarılı hizmetleriyle üstün bir performans grafiği çizen Uğur Sezer, Yalova Armutlu Kaymakamlığına atandı.

Yine Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde bir süre kaymakamlık yapan ve başarılı hizmetlere imza atan daha sonra  Şanlıurfa Vali Yardımcısı olan Mehmet Keklik, Kars’ın Selim ilçesinin kaymakamlığına atandı.

Halfeti ilçesine Denizli Çameli Kaymakamı Şeref Albayrak atandı.

Şanlıurfa Vali Yardımcısı Cengizhan Yılmaz ise, Manisa Kırkağaç ilçesine kaymakam olarak atandı. Yine Şanlıurfa’da uzun süredir görev yapan Oğuz Şenlik ise Çayeli Kaymakamlığına atandı.

Tokat Almus Kaymakamı Fatih Çelikkaya Şanlıurfa Vali Yardımcılığına atandı.

Çorum Boğazkale Kaymakamı Osman Aydoğan Şanlıurfa Valiliğine atandı.

Akçakale ilçesinde başarılı bir hizmet grafiği çizen Eyüp Fırat’da Trabzon’un OF ilçesine atandı. Akçakale Kaymakamlığına ise  Malatya Arguvan Kaymakamı Selçuk Yosunkaya atandı.
FETÖ operasyonu kapsamında görevinden uzaklaştırılan Bozova Kaymakamı Hidayet Sarı ise Mardin Hukuk Müşavirliğine atandı. Bozova’ya ise Elazığ Vali Yardımcısı Zekeriya Göker atandı.

Şanlıurfa’nın merkez ilçeleri Eyyübiye, Karaköprü ve Haliliye’nin de kaymakamları değişti.

Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya, Balıkesir’in Altıeylül ilçesine kaymakam olarak atandı. Eyyübiye Kaymakamlığına ise Beylikdüzü Kaymakamı Adem Ünal atandı. Karaköprü Kaymakamlığına Yozgat Akmağdeni Kaymakamı Ahmet Yıldız atandı.

Haliliye Kaymakamı Yusuf Çelikkaya ise Sakarya Adapazarı Kaymakamlığına atandı. Çelikkaya’dan boşalan koltuğa ise Vali Yardımcısı Ali Yılmaz atandı.

Suruç Kaymakamlığından görevlendirme ile Bursa Yenişehir Kaymakamlığına atanan Abdullah Çiftçi, Yalova Çınarcık Kaymakamlığına atandı. Suruç Kaymakamlığına ise Malatya Kale Kaymakamı Ferhat Sinanoğlu atandı.

Birecik Kaymakamlığına, Sivas Su Şehri Kaymakamı Kadir Perçi atandı.

Hilvan Kaymakamlığına, Edirne İpsala Kaymakamı Eyyüp Özdemir atandı. Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay ise Bingöl Valiliği Hukuk Müşavirliği görevine atandı.

Şanlıurfa’nın en büyük ilçesi Siverek’in de kaymakamı değişti. Siverek Kaymakamlığına Isparta Vali Yardımcısı Metin Demirel atandı.

Şanlıurfa Valiliği Hukuk Müşavirliğine de atama yapıldı. Elif Miskioğlu, Şanlıurfa Valiliğinde hukuk müşaviri oldu.

Yine Şanlıurfa Valiliğinde görev yapan Kaymakam Adayı Refik Özsoy, Ordu Aybastı Kaymakamlığına atandı.