Şanlıurfa’da genç girişimci Lami Fener tarafından Karaköprü-Maşuk-Seyrantepe’de hizmete açılan Tamirhane Profesyonel Araç Bakım Merkezi, profesyonel bakış açısıyla sektöre yeni bir soluk getirdi.

Oto kuaför, pasta cila, seramik kaplama, boya koruma, far temizleme, detaylı temizlik ve aksesuar hizmetleriyle hizmet veren Tamirhane Ataşehir Oto Kuaför Bakım Merkezinde profesyonel markalarla hizmet veriliyor.

‘’Yepyeni bir görünüme kavuşturuyoruz’’

Konuyla ilgili MEDYAURFA.COM’a açıklama yapan genç girişimci Lami Fener ‘’Hobi olarak başladığımız Amerikan araçlarının restorasyonu sonrasında, oto kuaför ve profesyonel araç bakım merkezini hizmete açtık. Müşterilerimizin araçları temizlenirken, kendileri özel bekleme alanında çaylarını yudumlayıp vakitlerini geçirebiliyorlar’’ dedi.

''6 kat daha fazla bir mikrop bulunuyor''

Dr. Weber, Würth, Menzerna gibi sektörün en kaliteli markalarıyla çalıştıklarını belirten Lami Fener ‘’Aracınızın direksiyonunda evinizin klozetinden 6 kat daha fazla mikrop bulunuyor. Otomobilde hijyen ve temizlik sağlıktır. Otomobilleri ilk günkü temizliğine ve parlaklığına kavuşturuyoruz. Sağlıklı bir yaşam için müşterilerimize düzenli bir şekilde temizlik yaptırmalarını öneriyoruz’’ dedi.

''Dış etkenlerden koruyor''

Otomobillere uyguladıkları seramik kaplama ile uzun süreli kalıcı bir parlaklık ve dayanıklılık sunduklarını da sözlerine ekleyen Lami Fener ‘’Seramik kaplama uygulandığı yüzeye kalıcı bir bağ kuruyor ve yüzeyin bir parçası haline geliyor. Uygulandığı yüzeye yenileme, derin parlaklık sağlıyor. Yüzeye yapılan nano seramik boya koruma araç boyasını asit yağmuru, kuş pisliği, güneş yanığı, yıkama esnasında oluşan mikro çizikler aşırı bazik ve asidik oto şampuanları gibi dış etkenlerden koruyor’’ dedi.

Tamirhane Ataşehir Oto Kuaför Profesyonel Araç Bakım Merkezi Mehmetçik Mah. Eyyüp Cenap Gülpınar Bulvarı, No 22/5 Karaköprü’de hizmet veriyor.

İletişim No: 0531 520 87 89

Fotoğraf açıklaması yok.