Ankara’daki Şanlıurfalı bürokratlar, MEDYAURFA.COM köşe yazarı Gazeteci Sedat Atilla’yı Esentepe’deki çalışma ofisinde ziyaret ettiler.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü; Proje Kesin Hesap Daire Başkanı Halil Esin, İdari İşler ve Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Erdinç İncediş, Arazi Islahı ve Sulama Sistemleri Daire Başkanı Bekir Sıtkı Özbek, Tarım Arazileri Değerlendirme Daire Başkanı Abdülkadir Karakuş, Arazi Edindirme Şube Müdürü Fevzi Açıkgöz, Tarım Reformu Genel Müdürlüğünde Ziraat Mühendisi Hakan Aksoy, Karaköprü İlçe Tarım Müdürü İsmail Şeyhanlıoğlu, ZMO Başkanı Mehmet Şaka, Ziraat Mühendisi Tahir Akıl,  Ziraat Mühendisi Hasan Müdüroğlu, Ziraat Mühendisi Abdurrahman Alay, Ziraat Mühendisleri Odası Üst Kurul Üyesi Mehmet Şükrü Yahlizade ve Habip Çadırcı, Gazeteci Sedat Atilla ile gündemi değerlendirdiler.

Gazeteci Sedat Atilla, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘’Değerli bürokratlarımızla gündemi değerlendirdik. Şanlıurfa’nın tarımının gelişmesi için Ankara’da önemli çaba sarf ediyorlar. Şanlıurfa’nın Ankara’daki bürokrat sayısı bu dönemde Bakanımız Faruk Çelik'in talimatlarıyla önemli ölçüde arttı. Şanlıurfa’nın tarım yönetimi Ankara’da ilk kez bu kadar güçlü. Tarımın başkenti olması nedeniyle de Tarım Bakanlığındaki bürokratlarımızın varlığı kentimiz için önemli. Ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Urfalı Bürokratlardan Sedat Atilla'ya Ziyaret

Urfalı Bürokratlardan Sedat Atilla'ya Ziyaret