Bir traktör bayisi, bölge çiftçilerini tarımda yaşanan yenilikleri paylaşmak üzere düzenlediği saha etkinliklerinde ağırladı. Viranşehir ve Siverek’te düzenlenen Tarla Tatbikatları’na Şanlıurfa ve çevre illerden yoğun bir katılım sağlandı.

Gösterilen yoğun ilginin, ürünü bire bir deneyimletme yaklaşımının doğruluğunu gösterdiğine dikkat çeken traktör bayisi yetkilileri, şunları söyledi:

“Tarla Tatbikatlarımıza katılan çiftçilerimizi traktör modellerimizle Viranşehir’de 15, Siverek’te ise 50 dönümlük alanlarda bir araya getirdik. Çiftçilerimiz kendi çalışma alanları olan tarlada kendilerine sunduğumuz traktörlerin güç, performans ve yeteneklerini bire bir deneyimlemekten büyük keyif alıyorlar. Deneme sürüşleri sırasında gerek değişen ihtiyaçları konusunda bize bilgi veriyor, gerekse de bilgi almak istedikleri konuları bizlere danışıyorlar. Gösterilen yoğun ilginin etkinliklerin aslında çiftçimizle bir araya gelebileceğimiz en yararlı platform olduğunun kanıtı diye düşünüyoruz. Tarla Tatbikatımıza katılım gösteren tüm çiftçilerimize teşekkür ediyor, en kısa zamanda kendilerini yeni saha etkinliklerinde ağırlamayı diliyoruz.”