Kilis’ten 40 km uzaklıkta yer alan Gülbaba Kışlasını ziyaret eden Gençlik Merkezi üyeleri burada askerlerle sohbet edip onlara çikolata, peksimet ve tatlıdan oluşan gıda paketlerini cephe ötesine ulaştırmaları üzere teslim etti.

Karaköprü Çadır Gençlik Merkezi ve İpekyol Gençlik Merkezi gençlerinin Mehmetçik için kaleme aldıkları mektupları da askerlere teslim eden gençler, askerlere duygu yüklü anlar yaşattı.

Gıda paketi hazırlayarak sınıra ulaştırılması hususunda gençlere Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Sağlık Çalışanları Derneği, Karaköprü Pastanesi, Miroğlu Pastanesi, S.Demirkol ve Baydağ Copy Center destek verdi.

KEŞKÜŞ,”BU GENÇLİK OLDUKÇA ÜLKEMİZİN SIRTI YERE GELMEZ”

Gençlere milli duyguyu aşılama noktasında bu tür ziyaretlere önem verdiklerini belirten Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, sınırın sıfır noktasına giderek askerlere moral ve motivasyon ziyareti gerçekleştiren gençlere teşekkür etti.

Gençler, her zaman askerinin yanında olduklarını yazdıkları duygu yüklü mektuplarla ispatladığını vurgulayan İl Müdürü Keşküş, “Bu gençlik vatanına, bayrağına ve askerine aşık bir gençlik, vatanı için canını feda etmeye hazır bir gençlik var karşımızda bizlerde onlarla gurur duyuyoruz. Sınırın sıfır noktasına giderek askerlerini yalnız bırakmayan bu gençlik oldukça bu ülkenin sırtı yere gelmez diyor hepsinin gözlerinden öpüyorum” dedi.

CANBEYLİ, “GENÇLERİMİZE MİLLİ ŞUURU AŞILIYORUZ”

Karaköprü Çadır Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli ise gençlere milli şuuru aşılamak için bu tür ziyaretleri gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi.

Mehmetçiğin yanında olduklarını aktaran Canbeyli; ”Ülkemizin ve askerlerimizin içinde bulunduğu bu sıkıntılı dönemde, gençlerimizle onlara moral ve motivasyon adına destek vermek üzere ve gençlerimize milli şuuru aşılamak adına bu ziyareti gerçekleştirdik. Devletimizin ve askerlerimizin yanındayız, onları seviyoruz” ifadelerini kullandı.