Bodrum’da lüks villalar inşa eden Şehru İnşaat, İzmir’in en hızlı gelişen ve en fazla rağbet gören ilçesi Ayrancılar’da 44 bin metrekare alanda 6 bloktan oluşan 340 konut inşaatı ve 8 iş yerinin yer aldığı projeyi inşa ediyor. 25 yıldır inşaat sektöründe yer alan Şehru İnşaatın İzmir Ayrancılar’daki Bahçeşehir Royal projesi Ayrancılarda hayata geçiyor.

Şehru İnşaat'ın sektördeki başarısı, ulusal televizyonlarında ilgisini çekti. Bloomberg TV, Şehru İnşaat'ın projelerini ‘’Konutun Patronları’’ programında yayınladı. Şehru İnşaat’ın mimarlarından Dilara Güçlüoğulları, televizyon programında Şehru İnşaat'ın konut projelerini anlattı.

‘’Her türlü konut talebini karşılıyoruz’’

Dilara Güçlüoğlu ‘’Projelerimizde çok çeşitliliği sağlayıp, her ihtiyaca cevap verebilecek konutlar inşa ediyoruz. Firma olarak projelerimizin başından sonuna kadar gereken özeni göstermeye çalışıyoruz.’’ Dedi.

‘’Binlerce insanı konut sahibi yaptık’’.

Güçlüoğlulları, projeleriyle binlerce insanı konut sahibi yaptıklarını da belirterek ‘’Şanlıurfa, İstanbul ve Bodrum başta olmak üzere; İzmir’de de projeler ürettik. Villa, kentsel dönüşüm, ofis ve ticari alan projelerimiz var. Bodrum’da 9 adet lüks, kendine ait havuzlu, otoparklı, birbirini görmeyen bahçeli villalarımızı müşterilerimize sunduk. Hem site hem de müstakil konut konseptinin bir arada olduğu villalarımıza şuanda sahipleri yerleştiler. Bunun dışında yine Bodrum Bitez’de 4-5 ayrı yerde konut, villa ve iş merkezi projelerimiz var. Bodrum Yalıkavak’ın önemli bir ihtiyacı olan iş merkezi projesini de hayata geçirdik. Yalıkavak’ın en büyük iş merkezini yaptık. Hepsi sahiplerine teslim edildi. Prestijli bir bina oldu’’ dedi.

‘’Ayrancılar önemli bir bölge’’

Dilara Güçlüoğlu, İzmir Ayrancılarda inşa ettikleri ‘’Bahçeşehir Royal’’ projelerini televizyon programında anlattı. Güçlüoğulları ‘’Ayrancılar İzmir’de önemli bir bölge. Havalimanına yakın. Otobana 1,5-2 kilometre mesafede. Kolay ulaşılabilirliği açısından değeri artıyor. Şuan lansman fiyatlarıyla müşterilerimize sunuyoruz konutları. Satışlarımız sürüyor. Projemiz ilerledikçe fiyatlar artacak. Şimdi alanlar ileride yüksek miktarda karda olacak. Ayrancılardaki Bahçeşehir Royal projemiz, kendi içerisinde küçük bir şehir gibi. İnsanların her türlü ihtiyacını karşılayabildiği sosyal alanlar, ticari alanlar vaat ediyor. Kendi yüzme havuzları, saunaları, hamamları var’’ dedi.

BAHÇEŞEHİR ROYAL / İZMİR AYRANCILAR

BODRUM İŞ MERKEZİ PROJESİ

BODRUM'DA VİLLA PROJESİ

BODRUM MUMCULAR PROJESİ

BODRUM BİTEZ'DE MALİKANE PROJESİ

ALİAĞA'DA KONUT PROJESİ

BAHÇELİEVLER'DE KONUT SİTE PROJESİ

BAKIRKÖY GENÇLER SİTESİ

BODRUM MENEMENE EVLERİ

GÖLTÜRKBÜKÜ PALMİYE VİLLALARI

BODRUM GÖLKÖY VİLLALARI

BODRUM ŞEHRU KONACIK VİLLALARI

DEFNE VİLLARI BODRUM YALIKAVAK

FLORYA APARTMANI