19 Temmuz’da Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına getirilen Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, 4 aylık bakanlığı sürecinde kabinenin en çok konuşulan bakanı oldu. Bakanlıkta sabahlara kadar süren mesaisinin yanı sıra, yurt ve yurt dışı ziyaretleriyle başarılı bir performans grafiği çizen, vatandaşlara verdiği ucuz et sözünü tutan Bakan Fakıbaba, et sektöründeki rantçıların da hedefi haline geldi.

Fakıbaba, yoğun Türkiye tarımı mesaisinde memleketi Şanlıurfa’ya da zaman ayırmayı ihmal etmedi. Her ay birden fazla kez Şanlıurfa’ya bakanlarla birlikte gelen Fakıbaba, kentin sorunlarına çözüm aradı.

ŞANLIURFALILARA SORDUK…

MEDYAURFA.COM muhabirleri, Şanlıurfalılara ‘’Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’dan memnun musunuz ?’’ diye sordu. Sokak röpörtajı yapan muhabirlerimiz, vatandaşların nabzını tuttu.

Vatandaşların büyük çoğunluğunun Bakan Fakıbaba’dan memnun olduğu görüldü. Vatandaşlar ‘’Fakıbaba’yı rahat bıraksalar başarılı olur’’ görüşünde.

‘’Fakıbaba kafasına koyduğunu yapar. Başarılı olacağına inanıyoruz’’ şeklinde görüşlerini de dile getiren vatandaşlardan bazıları ise ‘’Henüz bir şey söylemek için erken. Ortada bir başarı görmüyoruz. Belediye Başkanlığı döneminde başarılı idi. Aynı başarıyı bu görevinde de bekliyoruz’’ dedi.

Vatandaşların tüm açıklamaları video da…