Şanlıurfa Valiliğinde gerçekleştirilen törende; Yüksek Teknolojili Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Projesi Teknik İşbirliği Protokolü, Harran kümbet Ev Restorasyonu ve Butik Otel Dönüşüm Projesi, Uyuşturucu Madde Kullanımı ve Risk Etmenlerinin Belirlenmesi Araştırma ve Uygulama Projesi, Harran Gözlem Evi Projesinin protokol imzaları atıldı.

Protokol imza törenine; Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Harran Kaymakamı Ömer Faruk Çelik, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Vali Yardımcısı Ufuk Akıl, GAP İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Evren Sanayi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Arslan ve ilgililer katıldı.

‘’Beklentimiz büyük’’

Protokol imza töreninde bir konuşma yapan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ‘’Projelerden beklentimiz büyük’’ dedi. Harran ilçesinin Şanlıurfa ve Türkiye’deki değerinin büyük olduğunu belirten Vali Erin ‘’Harran ilçemizde gerçekleştirilecek olan projeler, değerli olan Harran’a artı değer katacak. Projelerin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Projelerin finansman kaynakları GAP İdaremiz ile Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfü Elvan’a teşekkür ediyorum’’ dedi.

‘’Harran’ın geleneğine uygun bir proje olacak’’.

Törende konuşan GAP İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil ise projelerin Harran’ın eski antik dönemlerden geleneğine uygun olacağını belirtti. Projelerin kısa sürede hazırlandığını ifade eden Karahocagil ‘’Sayın Valimizin özel takibi ile gerçekleşti bu projeler. İnşallah yine Valimizin denetiminde başarılı bir şekilde uygulanacak’’ dedi.

Törenin sonunda; Vali Abdullah Erin, Harran Kaymakamı Ömer Faruk Çelik, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ve Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan tarafından protokol imzaları atıldı.