Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde sürdürülen yol yapım çalışmaları merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapılmaksızın sürüyor. Kırsal mahallelerde stabilize yol yapım, bakım ve onarım ile merkez mahallelerde kilitli beton parke taşı döşeme işlemi tüm hızıyla devam ediyor. Kırsalda ilçenin en ucra köşesine kadar uzanan çalışmalar, merkezde de aynı hassasiyetle sürdürülüyor. Adeta dağa taşa kadar uzanan kilitli beton parke taşı döşeme işleminde ekiplerin özverili çalışması takdir topluyor. Hacıbayram mahallesindeki engebeli ve dağlık taşlık alanlardaki mağduriyeti ve vatandaşların talebini dikkate alan Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İş makinalarının bile giremediği, vatandaşların yürürken zorluk çektiği ve düşmemek için adeta ecel terleri döktüğü sokaklar, özverili çalışma sonrası yeni görünüme kavuşuyor. Mahalleden nerdeyse son 1 yıldır çıkmayan ekiplerin, ekipman desteği almadan yürüttüğü çalışmaların süreceği belirtildi. 3333, 3317, 3338,3373 ve 3349. Sokaklardaki çalışmalarda sona gelinirken, ekipler belirlenen program dahilinde  mahalledeki yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Mahallede yürütülen çalışmalardan dolayı, vatandaşla belediye arasında köprü vazifesi gören Muhtar İbrahim Akdemir’e ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür eden vatandaşlar,” Allah Başkanımızı başımızdan eksik etmesin.” Dediler.

Muhtar İbrahim Akdemir de yürütülen çalışmalardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür etti. Muhtar Akdemir,” Başkanımıza çok çok teşekkür ederim. Mahallemizde daha önce yürünemez halde olan sokaklar Başkanımız sayesinde yeni görünüme kavuştu. Mahallemiz Başkanımızla birlikte hizmete kavuştu. Kendisine teşekkür ederiz.” Dedi.

HacıBayram Mahalle Sakinleri de,” Allah Başkanımızdan razı olsun. Yollarımız önceden çok kötüydü. Engebeli ve dik yokuşlu yollar nedeniyle zorluk çekiyorduk. Peyder pey yollarımız yapıldı. Halen de yapılıyor. Allah kendisini başımızdan eksik etmesin. Allah kendisinden razı olsun.” şeklinde konuştular.