Başkan Demirkol, halktan gelen iletileri bekletmeden cevaplandırdıklarını söyledi.
 
Başkan Fevzi Demirkol, sabah erken saatlerinde başladığı inceleme ve denetim çalışmaları kapsamında Haliliye Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi Beyaz Masa Servisi ve Emlak Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Başkan Yardımcıları Haci Kanduza’nın da yer aldığı ziyarette, Başkan Demirkol vatandaşlardan gelen telefonları cevapladı. İletileri not alan Başkan Demirkol, telefondaki vatandaşlara taleplerinin kısa sürede gerçekleştirileceğini bildirdi.
 
Beyaz Masa Servisi’ne yaptığı ziyaret sonrası birim çalışanları ile sohbet eden Başkan Demirkol, vatandaşlara anında dönüş yapmaya dikkat etmeleri yönünde telkinlerde bulundu.  Vatandaşların Haliliye Belediyesi ile ilgili tüm taleplerini, şikayetlerini Beyaz Masa servisimize bildirdiklerini aktaran Başkan Demirkol, vatandaşlarla iletişimde hassas ve titiz olunmasını istedi.  Emlak Müdürlüğü’nü de ziyaret eden Başkan Demirkol burada vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların taleplerini ve isteklerini dinleyen Başkan Demirkol, Haliliye ve Şanlıurfa için en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını ifade etti.