Bucak ailesinin misafirperverliğinde gerçekleşen ziyaretle ilgili açıklama yapan İmsa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Bucak ‘’Vimsa ailesi olarak Göbeklitepe yılı bu sponsorluğuna ticari olarak değil, bir sosyal sorumluluk projesi olarak bakıyoruz’’ dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2019’u Göbeklitepe yılı ilan ettiğini de hatırlatan Bucak ‘’2019 yılı şehrimiz için büyük bir fırsat ve şehrin dört bin yanı buram buram tarih kokarken bizlerinde bu minvalde üzerimize düşeni yapması hepimizin sorumluluğundadır. Vimsa ailesi olarak 30 bayimizi şehrimizde ağırladık, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ferit Şahenk ile birlikte Sayın Valimiz Abdullah Erin’i ziyaret ederek Göbeklitepe ile ilgili bizler nasıl katkıda bulunabiliriz istişare ettik, tarihi turistik gezilerle misafirlerimize şehrimizi, 2019 yılına isim verilebilecek kadar önemli olan Tarihin Sıfır Noktası Göbeklitepe’mizi yerinde inceleme fırsatı sunduk ve sunmaya devam edeceğiz. Vimsa ailesi olarak bu şehrin kalkınması için gerek ticari gerek sosyal alanda elimizi değil, gövdemizi koymaktan çekinmedik çekinmeyeceğiz. Biz özelde üzerimize düşen sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışıyoruz inanıyorum ki, bu şehre aidiyet duygusu taşıyan herkes üzerine düşeni yaptığı takdirde şehrimiz gereken noktalara ulaşacaktır’’ dedi.

Vimsa Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Bucak ise konuklarına kente kazandırdıkları plazayı gezdirerek çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.