Eyyübiye'de gerçekleştirilen saldırıda yaralanan 3 polis memuru, 112 Acil Servis ekibince Mehmet Akif İnan Devlet Hastanesi ile Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Twitter hesabından yaptığı açıklama da yaralı polislerin durumunun iyi olduğunu açıkladı. Terör saldırısının yaşandığı mahalleye giden ve daha sonra Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne giderek yaralı polislerin sağlık durumu ile ilgili bilgi alan Başkan Ekinci, hain terör saldırısını kınadı. Ekinci ‘’Polislerimize yapılan saldırı bütün Şanlıurfa’ya yapılmıştır. Halkımızın güvenliği için 24 saat görev başında olan, gece gündüz demeden çalışan polislerimize gerçekleştirilen hain saldırıyı nefretle kınıyoruz. Şanlıurfa huzurun, barışın ve kardeşliğin şehridir. Kentimizin huzurunu kimse bozamayacak’’ dedi.

Yaralı polisleri ziyaret eden Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’da saldırıya tepki gösterdi. Demirkol ‘’Polislerimize Allah’tan şifa diliyorum. Hain saldırıyı esefle kınıyorum. Hainler emellerine ulaşamayacak, kardeşliğe, barışa gölge düşüremeyecekler’’ dedi.