AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve MKYK Üyesi İbrahim Halil Yıldız, Suruç Belediye Başkanı ve Kaymakamı Tarık Açıkgöz ile birlikte Ankara’da temas ve ziyaretlerde bulundu.

İlçe ziyaretinde vatandaşların taleplerini dinleyen Milletvekili Yıldız, Ankara’da sorunların çözümü için ziyaretlerde bulundu.

Suruçlu çiftçilerin sulama sorunlarını ilettiler.

Milletvekili Yıldız ve Kaymakam Açıkgöz, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı’yı makamında ziyaret ettiler. Akif Özkaldı’ya Suruçlu çiftçilerin sorunlarını ileten Milletvekili Yıldız, sulamada yaşanan sıkıntılar, su verilmeyen köylere su verilmesi ve ilçede görevli ekiplerin vatandaşların taleplerine karşı daha duyarlı olmaları konularını görüştü.

İller Bankası Genel Müdürü ile önemli görüşme.

Milletvekili Yıldız ve Kaymakam Açıkgöz, Suruç Belediye Başkanlığınca hazırlanan projelere kaynak aktarılmasıyla ilgili İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük’ü ziyaret ettiler. Yıldız ve Açıkgöz, projesi hazırlanan, alt ve üst yapısı, parkların ve oyun alanlarının içerisinde bulunduğu Suruç meydanının iyileştirme projesinin hayata geçirilerek inşaatına başlanılması için gerekli kaynağın aktarılması hususunu görüştüler.

Suruç Kasaplar Çarşısı yenilenecek.

Ziyarette arıca yıllardır hiçbir çivi çakılmayan, ilçe merkezinde çirkin bir görüntüye sahip olan Suruç Kasaplar Çarşısı’nın mevcut yerinin korunarak, iyileştirme, bakım, onarım ve tadilat sürdürme çalışmasının yapılarak daha modern ve düzenli bir hale getirilmesi projesini de ele aldılar.

Uzun çarşı baştan aşağı yenilenecek.

Milletvekili Yıldız, ziyaretinde yine Suruç merkezinde yer alan Uzun Çarşı’nın alt ve üst yapısı ile dokusu bozulmadan baştan aşağı yenilenip modern görünümlü bir çarşıya dönüştürülmesini sağlamak amacıyla hazırlanan projenin hayata geçirilmesi, ilçe de devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının tüm bölgelerde eksiksiz yapılabilmesi, yine ilçe de yeşil alanların arttırılması ve ihtiyaç duyduğu tüm bölgelerde park bahçe ve yeşil alanlar ile ilgili projelerin tamamlanabilmesi için kaynak aktarılması konusunda destek istediler.

Suruç için gece gündüz çalışıyoruz.

Ziyaretlerle ilgili AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız yaptığı açıklama da ‘’Suruç için gece gündüz çalışıyoruz’’ dedi. Projelerle ilgili Belediye Başkanı ve Kaymakam Tarık Açıkgöz ile birlikte Ankara’da görüşmelerde bulunduklarını belirten Yıldız ‘’Tüm mesaimizi Suruç ilçemize harcıyoruz. Suruç’ta vatandaşlarımızın yaşam standartlarının yükselmesi için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz’’ dedi.