“Memleketimiz ve milletimiz için daha çok çalışıyoruz”

Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları nedeniyle beraberinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve AK Teşkilatın Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte il genelinde her gittikleri yerde gördükleri ilgiden ve sevgiden memnun kaldıklarını belirterek herkese teşekkür ettiğini belirtip, AK Başkanlara övgüler yağdırarak memleketimiz ve milletimiz için daha çok çalıştıklarını belirtti.

AK Başkan Bahattin Yıldız, herkesin bütün gayretlerinin memleketimizin ve milletimizin refahı için olduğunun bilincinde hareket ettiklerini söyledi.

Geleceğimiz için çok çalışıyoruz

AK Parti Şanlıurfa İl BaşkanıBahattin Yıldız; “AK Partimizin yerel seçim çalışması süresince ‘Memleket işi, gönül işi’ düşüncesini kalbimize nakşederek, AK kadrolar olarak daima gönüllere gireceğiz ve daima memleketimizin işi için çok çalışıyoruz ve her zaman da çalışacağız. Bizler sadece seçim zamanlarında değil, hemen her fırsatta il genelinde hemşehrilerimizi, teşkilatlarımızı, kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek varsa sorunlarını, taleplerini ve önerilerini öğrenip elimizden gelen gayreti gösterme gayretimizi sürdürüyoruz. Seçim zamanlarında bu ziyaretlerimiz biraz daha fazla oluyor ki, vatandaşlarımıza, ilimizin en ücra köşesine kadar ulaşıp, kendimizi onlara anlatalım, onların huzur ve refahı için ne gerekiyorsa öğrenip yapalım istiyoruz. Zaten bu memleketi hep birlikte yönetmeliyiz ki hepimiz memnun olalım” dedi.

Vatandaşın ilgisi bizleri coşturuyor

Seçim çalışmaları sırasında kendilerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını ve kendilerini coşturduğunu belirten AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “Gerek Şanlıurfa merkezinde ve gerekse ilçelerimizde yaptığımız seçim çalışmaları ve çeşitli ziyaretlerde bize ve partimize gösterilen teveccüh, bizlerin çalışma azmini daha da arttırmaktadır. Partimiz ve Teşkilatımız adına adeta mitinge dönüşen ilçelerimizdeki seçim çalışmalarımızda bizlere desteğini esirgemeyen özellikle konuşma yaptığımız alanı oldukça kalabalık bir şekilde dolduran Şanlıurfalı Hemşehrilerimize, değerli halkımıza yürekten teşekkür ederiz. Bu arada, seçim çalışmalarını öz veriyle sürdüren Belediye Başkan adaylarımıza, bizlerle birlikte çalışmalarımızda görev alan teşkilat mensuplarımıza veçalışmalarımızı kamuoyuna yansıtan değerli basın mensuplarımıza da candan teşekkürü ederiz. Memleketimiz ve milletimizin geleceği için daha çok çalışacağız” diye konuştu.

Başkanlar halkımızın sevgisine layık olacaklar

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, açıklamalarını şöyle sürdürdü;

“Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda teşkilat olarak çalışmalarımızı her zaman sürdüreceğiz. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi; şehir demek medeniyet demektir. Medeniyetin özünde inanç ve ahlak vardır. Herkes de biliyor ki; iktidara geldiği günden beri ortaya koyduğu hizmetlerle Türkiye’ye çağ atlatan tek parti AK Partidir. AK Parti kadrolarının belediyelerdeki başarılarının gerisinde, halka hizmeti Hakk’a hizmet bilen bir anlayış vardır. 31 Mart seçimleri sürecinde milletimizin her bir ferdine ulaşıp kendimizi ifade etmeye çalışıyoruz. Seçim gecesi de Allah’ın izniyle, milletimizin desteğiyle, seçim zaferimizi yine milletimizle paylaşarak yeni bir heyecanla daha çok çalışacağız. Belediye Başkanlarımız, şehir halkına hâkim olma değil hadim olma idrakiyle görevlerini yürütecekler. Halkımızın sevgisine layık olacaklar. Halkımıza hizmetkâr olacaklar ve her hizmeti öncelikle Allah’ın rızasını kazanmak için yapacaklar.”