Karaköprü Belediyesinin Ramazan ayı etkinlikleri devam ediyor. Seyrantepe mahallesinde teravih namazı sonrası gerçekleştirilen programda ünlü kişisel gelişim eğitmeni ve NLP uzmanı Alişan Kapaklıkaya tarafından ‘Aile içi iletişim’ semineri verildi.

 

Hikayeleri ve örnekleriyle vatandaşları güldüren Kapaklıkaya, ünlü ‘siyah pantolon’ hikayesiyle dinleyicileri ağlattı. Duygu dolu anların yaşandığı programda Eğitmen Alişan Kapaklıkaya; aile bilinci, eşlerin birbirleriyle ve çocuklarıyla iletişimi gibi konularda bilgiler verdi.

 

Seyrantepe Amfi alanında yapılan programa Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin yanı sıra belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarı ve Seyrantepe mahallesindeki çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Programda konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, vatandaşların Ramazan ayını kutlayarak sözlerine başlarken, Seyrantepe mahallesinde yapılan etkinliğe ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür etti. 

 

Başkan Baydilli şöyle konuştu. “Seyrantepe Karaköprü’nün en hızlı gelişen mahallesidir ve buradaki gelişmeye paralel olarak hizmet getirmeye çalışıyoruz. Mahallemizde 20 dönümlük parkımızı bitirip hizmete açtık. Vatandaşlarımızın talebi üzerine fırın ihtiyacını gidermek için iki tane fırın yapıp hizmete koyduk. Bunun yanında içinde Pazar alanı, otopark, market, yeşil alan ve amfi tiyatro alanının olduğu bir kompleks yaptık. Yine geçen hafta burada 400 metrekare alan üzerinde çok amaçlı salonumuzun temelini attı. İhtiyaçlar dahilinde gerekli hizmeti getiriyoruz ve getirmeye devam edeceğimize söz veriyorum.

 

Ben bu programa geldiğiniz için size ve davetimize icabet edip burada çok değerli bilgilerini bizimle paylaşan Alişan Kapaklıkaya hocamıza teşekkür ediyorum.”

Programın ardından Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli vatandaşlarla bir süre sohbet edip taleplerini dinlerken, ulaşım konusundaki sorunlarını yetkili mercilere iletti.

 

Karaköprü Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında Alişan Kapaklıkaya bugün saat 22.15’te Karaköprü Amfi Alanında vatandaşlarla bir araya gelecek.