Şanlıurfa’nın Merkez Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Metin Baydilli, Kurban Bayramının 4. Gününü 80. Yıl Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek geçirdi.

Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini gezerek okul Müdürü Mehmet Çiftçi’den bilgi alan Başkan Metin Baydilli, merkezde kalan engellilerle yakından ilgilenerek onlara gül verdi.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Metin Baydilli, “80. Yıl Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek merkezde kalan engelli kardeşlerimizle bayramlaştık. Sorunları yerinde görerek merkezin eksiklikleri ile ilgili yapılacak hizmetler konusunda yardımcı olma sözü verdik” dedi.

“ENGELLİLER BİZİM İÇİN HER ZAMAN KIYMETLİ VE DEĞERLİDİR”

“Engeliler bizim için her zaman kıymetlidir” diyen Başkan Baydilli, “Bayramlaşma birlik beraberlik, yakınlaşma demek engelli kardeşlerimizin burada olmaları onları unuttuğumuz anlamına gelmemeli, bugün onları ziyaret ederek bizler için her zaman kıymetli ve değerli olduklarını göstermek isterdik. Müdürümüze de burada özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Baydilli’nin 80. Yıl Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaretine Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Müslüm Topal’da eşlik etti