Halı, klima gibi bir çok eksikliklerin giderildiği Düzova Kültür evinin tabelası yerleştirilerek hazır duruma getirildi.

Ceylanpınar Belediyesi ilçe merkezinin yanı sıra kırsal bölgelerde de kültür evi yapım çalışmalarına devam ediyor. Yaklaşık 8 ay içerisinde 53 kültür evinin büyük bir bölümünü tamamlayan Ceylanpınar Belediyesi önümüzdeki aylarda yapacağı toplu açılışlarla birlikte bölge halkının hizmetine sunacak.

Mahalle halkından gelen talepler doğrultusunda Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın talimatıyla Düzova Mahallesine Kültür evi yapıldığını ifade eden Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol,’’Kırsal Mahallemizde bulunan Düzova Mahallemizdeyiz yaklaşık 4 bin nüfusa sahip olan Düzova Mahallemizde meclis üyemiz, muhtar ve mahalle halkımızdan gelen talep üzerine Ceylanpınar Belediye Başkanımızın talimatı doğrultusunda kültür evi yapım talimatı verildi. Mahalle halkı ve Belediyemizin el birliği ile İmece usulüyle 2 Kültür evi 1 Cami Düzova Mahallemize kazandırdık. Meclis üyelerimiz ve Mahalle heyeti ile birlikte bugün Kültür evimizin tabelasını takarak hazır duruma getirdik. Mahalle halkımıza hayırlı uğurlu olsun’’dedi.

Düzova Mahalle Muhtarı İsmet Zengin ise, Mahalle sakinleri ile birlikte birlik ve beraberlik içerisinde ayrıca Ceylanpınar Belediyesinin de desteğiyle Kültür evini mahallemize kazandırdık. Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın yardımlarıyla kültür evimizin bir çok eksiklikleri giderildi. Bugünde Belediye meclis üyeleri ve mahalle halkıyla birlikte kültür evimizin tabelasını takıyoruz. Mahalle halkımıza hayırlı uğurlu olsun emeği geçenlerden Allah razı olsun''dedi.