Ceylanpınar Belediyesi ilçe kırsalında sürdürdüğü çok amaçlı kültür evi çalışmaları sürüyor. 2015-2016 yılları arasında 55 kültür evinin temelini atan Ceylanpınar Belediyesi yapımı tamamlanan kültür evlerini vatandaşların hizmetine sunuyor. Han Mahallesinde yapımı tamamlanan ve çevre düzenleme çalışmaları yapılan kültür evi mahalle sakinlerinin hizmetine açıldı.

Kültür evinin tamamlandığını ifade eden Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, ''Yapılması planlanan çevre düzenlemesi için Ceylanpınar Belediyesi olarak buradayız. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Nihat Çiftçi bey ve Ceylanpınar Belediye Başkanımız sayın Menderes Atilla'nın talimatıyla Han köyüne çok modern bir kültür evinin kazandırılması talimatı verilmişti. Hamdolsun en kısa zamanda da bitirilerek bugünde çevre düzenleme çalışmalarını yaparak vatandaşlarımızın hizmetine koyacağız.''ifadelerinde bulundu.

Han Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Gönüllü ise, ''Bende Han Köyü muhtarı olarak Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Nihat Çiftçi'ye ve daire Başkanlarına Ceylanpınar Belediye Başkanı sayın Menderes Atilla'ya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol'a tüm meclis üyelerine bu büyük hizmeti bizlere getirdikleri için her kese teşekkür ediyorum''dedi.

Han Mahallesinde yapımı devam eden çevre düzenleme çalışmalarında Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol'un yanı sıra Belediye Başkan Vekili Cemal Karatay, Belediye Encümenleri Cemal Boz ve Rüstem Ceylan incelemelerde bulundu.