Dernek üyeleriyle engellilere yönelik yaptıkları çalışmalarla ilgili görüşen Başkan Demirkol, “Engelli kardeşlerimizin her zaman yanındayız” dedi.

Başkan Fevzi Demirkol’u, Bedensel Engelliler Derneği ziyaretinde Dernek Başkanı İbrahim Tapşık ve dernek üyeleri karşıladı. Dernek üyeleriyle sohbet ederek, engellilere yönelik yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler Başkan Demirkol, dernek üyelerinin görüş ve önerilerini de dinledi. Dernek Başkanı İbrahim Tapşık da, engellilerin her zaman yanında olduğu için dernek üyeleri adına Başkan Demirkol’a teşekkürlerini iletti.

Başkan Demirkol’un derneklerine yaptığı ziyaretle ilgili açıklama yapan Tapşık, “Haliliye Belediye Başkanı Sayın Fevzi Demirkol, sadece bu gece bizi ziyaret etmedi devamlı olarak bizim yanımızda. Başkanımızın samimiyetine inanıyorum, bu gecede bizi ziyarete geldi. Talepleri olan engelli arkadaşlarımız, taleplerini başkanımıza iletti. Bütün engelli arkadaşlarımızın adına başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Fevzi Demirkol da, engelli vatandaşların hayat seviyelerini yükseltmek amacıyla çalışmalar yaptıklarını ifade ettiği açıklamasında şunları kaydetti:

“Bedensel Engelliler Derneğini ziyaret ederek, bedensel engelli kardeşlerimizle sohbet ettik, hemhal olduk. Unutmamak gerekir ki, hepimiz birer engelli adayıyız. Bu kardeşlerimizin hayatlarında nasıl bir kolaylaştırma yapabiliriz, hayat seviyelerini nasıl yükseltebiliriz. Aynı şekilde, engellilerimizin önündeki engelleri nasıl ortadan kaldırırız diye kurulduğumuz günden bugüne kurulduğumuz günden bugüne Haliliye Belediyesi olarak engelli derneklerimizle ortak çalışmalar yürütmekteyiz. Bu akşamki ziyaretimizde geçmiş çalışmalarımızı gözden geçirdik. Gelecekle ilgili çalışmalarımız üzerine sohbet ettik. Engelli kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Engellilerimizin akülü araçlarını şarj edebilmeleri için ilçemizin çeşitli bölgelerinde akülü araç şarj istasyonları kurduk. Engelli derneklerimizle çeşitli projelerle birlikte olduk. Engelli kardeşlerimiz ayrıca, Haliliye Belediyemizin çalışmalarına katkılar sundu.”

Açıklamaların ardından Başkan Demirkol, dernekten ayrıldı.