22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda açılan Şanlıurfa standlarında en fazla ilgiyi Halfeti ilçesi gördü. Halfeti Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeref Albayrak’ın girişimleriyle Halfeti Belediyesi dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan EMİTT 2019’da stand açtı.

Dünyanın farklı ülkelerinden ve Türkiye’den gelen on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan EMİTT 2019’da Halfeti ilçesine ilgi yoğun oldu. Fuarda Halfeti Belediyesinin bünyesinde hizmet veren Aile Destek Merkezindeki kadın kursiyerler el emeği, göz nuru ürünlerini sergiledi.  Sedef Kakma, Mozaik, Rölyef, Gümüş Telkari, Filografi, Kabak, Abajur, Yöresel gıda gibi ürünlerimizin yer aldığı standımız, fuarın en dikkat çeken standları arasında yer aldı.
Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesini İstanbul’daki fuarda tanıtan Halfeti Halk Eğitim Müdürü Eşref Arıkan, fuarın bu yılda oldukça verimli geçtiğini söyledi. 

Şanlıurfalı sanatçı Nuri Sesigüzel’de fuara gelerek Halfeti ilçesinin standını ziyaret etti ve Eşref Arıkan’dan yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Halfeti Belediye Başkanı ve adayı Şeref Albayrak, fuarla ilgili yaptığı açıklama da ‘’Göreve geldiğimiz günden beri, Dünyanın en büyük Turizm Fuarlarında Halfeti’mizi tanıttık. Bu yıl gerçekleşen 2019 EMİTT Turizm Fuarı’nda da ilçemizi on binlerce misafire anlattık ve tanıttık’’ dedi.

MEDYAURFA.COM

İLGİLİ HABER...

Cumhurbaşkanı'nın makam odası takımı Halfeti'den