Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından merkez ve ilçede tespit ettiği 1150 kişilik engeli grup ve ailelerini saklı cennet diye adlandırılan turizm ilçesi Halfeti’ye götürerek gezme ve eğlenme imkan sağladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Daire Başkanlığı Engeliler Şube Müdürlüğü tarafından 150 kişilik engelli gurup ve ailelerini Halfeti ilçesine götürerek Engelli ve ailelerin  ilk kez düzenlenen gezi programı ile  Halfeti’yi görme imkanı buldu. ilçe ve merkezdeki tüm  Engelliler guruplarından oluşan kafileyi  Halfeti’de tekne turu ile doğal güzellikleri keşfetti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan geziden dolayı mutluklarını ifade eden 

Şanlıurfa Bedensel Engelliler Dernek Başkanı İbrahim Tapışık  ve Ceylanpınar Engelliler  Dernek Başkanı İbrahim Coşkunkan;  "Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Nihat Çiftçi'ye  teşekkür ediyoruz. Üyelerimiz ve ailelerimizle çok güzel bir gün geçirdik. Halfeti ilçemizi ilk kez gürdük. Bu kadar güzel olduğunu bilmiyorduk, gerçekten saklı bir cennet muhteşem manzarası ve güzelliğiyle bizi cezp etti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olmasaydı bu güzel ilçemizi göremezdik, Engelliler araçları olmasaydı engellilerimiz bu güzel imkanlardan faydalanmazdı" dediler.