İMC usulüyle sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Ceylanpınar Belediye Başkanı Mehmet Bayol, kırsal mahallelere her türlü hizmeti götürdüklerini söyledi. Merkez, kırsal ayrımı yapmadan en ücra köşelere kadar hizmeti götürdüklerini ifade eden Bayol, Ceylanpınar ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde yaşam standartların yükseldiğini belirtti.

Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın "Her mahalleye bir kültür evi" projesi kapsamında Ensar Mahallesine bağlı Gellegöç küme evlerinde kültür evi çalışmalarının başladığını söyleyen Bayol, "Burada daha önceleri ne su, ne elektrik, ne de yol vardı. Yapılan çalışmalar kapsamında Gellegöç yerleşim yerine su, elektrik geldi. Yol çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Ceylanpınar Belediyesi olarak vatandaşlarımızın rahat ibadet edebilmeleri, taziyelerini yapabilmeleri amacıyla çok amaçlı bir kültür evinin yapımına başladık. İMC usulüyle sürdürülen çalışmalar tamamlandığında kültür evimiz halkımıza hizmet vermeye başlayacak" dedi.

Gellegöç küme evleri muhtarı Abbas Balak da, sürdürülen hizmetlerden dolayı memnun olduklarını belirtti. Taleplerinin bir bir yerine getirildiğini ifade eden Balak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Eskiden çok perişandık. Yolumuz, suyumuz, elektriğimiz, taziye evimiz yoktu. Ama şimdi hepsi var çok şükür. Kültür Evimizde yapılıyor. Hizmetlerinden dolayı başta Ceylanpınar Belediye Başkanımız Menderes Atilla olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çifçi'ye çok teşekkür ediyoruz. Bu güne kadar ne istediysek yaptılar. Bütün taleplerimizi yerine getirdiler. Onlar nasıl bizi destekledilerse bizlerde onları destekleyeceğiz."