Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen resim kursuna katılarak sınavlara hazırlanan çoğu genç, eğitimlerini bir kademe daha yükselterek yoluna devam etmenin mutluluğunu yaşıyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime yönelik yatırımları sürüyor. Farklı branşlarda düzenlediği kurslarla her yaştan bireyi gerek meslek sahibi yapan gerekse eğitimine yardımcı olan Büyükşehir Belediyesi, sosyal hayata yönelik yaklaşımları ile vatandaşın takdirini kazanıyor. 

2016-2017 eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte Beden Eğitimi Meslek Yüksek Okulu'na (BESYO) hazırlanan gençleri hayallerine kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, bu kez Güzel Sanatlar Lisesi ve üniversitelerin Güzel Sanatlar Bölümlerine yerleşmek isteyen kursiyerlerin mutluluğuna ortak oldu.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'nca verilen karakalem ve yağlı boya kurslarına katılarak becerilerini geliştiren çok sayıda genç, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da güzel sanatlar liselerine ve üniversitelerin güzel sanatlar bölümlerine girmeye hak kazandı.

Maddi imkânsızlıklardan dolayı özel kurslara katılamadıklarını ve Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu ücretsiz kurslara katılarak yeteneklerini geliştirdiklerini dile getiren kursiyerler, kendilerine bu imkânı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti.

ÇİFTÇİ, "HAYALLERİM GERÇEK OLDU"

Tüm akranlarını Büyükşehir Belediyesi'nin kurslarına katılmaya davet eden kursiyerlerden Mehmet Çiftçi, "Hayallerim gerçek oldu. Mart ayından bu yana düzenli olarak eğitimlerimizi sürdürdük. Eğitmenlerimiz bizlerle bire bir ilgilendi. Tüm bu yapılanlardan dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'ye ve eğitmen hocalarımıza sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.