Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçeye bağlı tüm kırsal mahalleleri çok amaçlı salona kavuşturmayı hedeflediklerini söyledi.
 
Karaköprü Belediyesi, büyükşehir yasasıyla kendisine bağlanan kırsal mahallelerde de hizmete devam ediyor. Birçok kırsal mahallede çok amaçlı salon inşa eden Karaköprü Belediyesi, son olarak Şeker kırsal mahallesinde yapımı tamamlanan çok amaçlı salon ve muhtar evinin açılışını yaptı. Açılış törenine Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Cemil Çadak, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri ile kırsal mahallede yaşayan vatandaşlar katıldı.
 
Çok amaçlı salon açılışında konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, bir kırsal mahallede daha çok amaçlı salon açılı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Baydilli, "Kısa bir zaman önce temelini attığımız çok amaçlı salonun açılışını gerçekleştiriyoruz. Söz verdiğimiz şekilde kırsal mahallelerimizde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Kırsal mahallelerimizde yaptığımız çok amaçlı salonlarımız sadece taziye evi amaçlı değildir. Burası köy konağı tarzında inşa edildiği için buralarda düğün, kına, toplantı da yapılabilecek, okuma salonu olarak da kullanılabilecek. Özellikle buradaki yeri bize tahsis eden vatandaşımıza çok teşekkür ediyorum. En kısa sürede çok amaçlı salonu olmayan kırsal mahallelerimizde de bu hizmeti gerçekleştirmeyi hedefliyoruz" dedi.
 
Ak Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Cemil Çadak ise AK Parti belediyelerinin kırsal mahallelere de önem verdiğini ifade ederek Şeker mahallesine çok amaçlı salon kazandıran Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür etti.
 
Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, büyükşehir yasasıyla kırsal mahallelerin ilçe belediyelerine bağlandığını hatırlatarak, Karaköprü Belediyesinin kırsal mahallelere de hizmet verdiğini kaydetti. Aksoy, "Şeker mahallemize bu çok güzel tesisi kazandırdıkları için Karaköprü Belediye Başkanımıza ve Belediye Meclisimize şahsım ve vatandaşlar adına teşekkür ederim" diye konuştu.
 
Şeker Mahallesinde yaşayan vatandaşlar çok amaçlı salona kavuştukları için çok mutlu olduklarını ifade ederken, Karaköprü Belediyesinin hizmetlerinden memnun olduklarını dile getirdiler.