Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'da Eczacı Haşim Şeyhanlıoğlu ve AK Parti İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Dilvin Arkan çiftinin nikah şahidi oldu.

Bakan Çelik, Haşim Şeyhanlıoğlu ve Dilvin Arkan çiftinin bir oteldeki düğün merasimine katıldı.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'un kıydığı nikahta şahitlik yapan Çelik, evlilik cüzdanını gelin ve damada birlikte vererek, genç çifte mutluluk diledi. Demirkol ''Bugüne kadar birçok nikah kıydım fakat ilk kez böyle görkemli bir düğünde nikah kıydım'' dedi.

Mahalli sanatçıların yöresel türküler seslendirdiği düğünde, konuklar halay çekti. Düğün oldukça renkli görüntülere sahip çıktı. 

Düğün törenine Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Kasım Gülpınar, Halil Özcan, Mahmut Kaçar, Mehmet Akyürek, Mehmet Ali Cevheri, Kemalettin Yılmaztekin, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Nusret Yazıcı, Tarım Kredi Kooperatifi Genel Müdürü Ayhan İyimaya’nın yanı sıra; İlçe Belediye Başkanları, Bürokratlar, eski milletvekilleri ile çok sayıda davetli katıldı.