Şanlıurfa için 2018 yılı tamamlanan projelerin açılışı ile devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, ulaşımdan vizyonel projelere kadar birçok çalışmayı Şanlıurfa’ya kazandıran Büyükşehir Belediyesi, bu kez restorasyon çalışmaları tamamlanan Barutçu Hanı, Kale Eteği Projesi ve Kızılkoyun Projesi ile Balıklıgöl Çevre Düzenlemesinin açılışını gerçekleştiriyor. 

Kültür Ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’un da katılımı ile gerçekleştirilecek açılış 13 Nisan’da (Yarın) saat 17.00’de Balıklıgöl Platosundaki amfi alanında yapılacak.

BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN DAVET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak halk odaklı çalışmalarına devam ettiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, açılışa tüm Şanlıurfa halkını davet etti. Şanlıurfa’nın değişimi ve gelişimi için uygulamalarını sürdürdüklerini de sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, “Şanlıurfa’mız için Türkiye’de örnek teşkil edecek çalışmalarımızı halkımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yarın da yine çok güzel programlarla halkımızla buluşacağız. Bu kapsamda yarın tüm halkımızı Balıklıgöl Platosundaki amfi alanına bekliyoruz” diye konuştu.