Şanlıurfa Fuar Merkezi’nde açılan Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarında sergilenen gelinlik, altın, takı ve mobilyalar ziyaretçilerin beğenisini topladı.

Çoğunluğu yerliden oluşan fuara 120’den fazla firma katıldı. Fuarda, güzellik salonları, nişan, kına gecesi ve düğün organizasyonu yapan firmaların yanı sıra, mobilya sektörünün önde gelen markaları da katıldı. Fuarda ayrıca lüks otomobillerin yer aldığı Otoshowa bölümüne de yer verildi.

Halfeti fuarın gözdesi oldu.

Şanlıurfa Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarı’na Halfeti Belediyesi Halk Eğitim Merkezi’de katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hazırladıkları mobilya takımı ve kadınların el emeği göz nuru ürettiği ürünlerle gündeme gelen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Aile Destek Merkezi fuarda yerini aldı. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Eşref Arıkan, fuarda katılımcılara Halfetili kadınların ürettikleri ürünleri tanıttı. Halfeti Halk Eğitim Merkezi standı; Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in eşi Gülhan Erin, Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu’nun eşi Asuman Tipioğlu, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Artukbey Kahve Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin Yertüm’ün yanı sıra çok sayıda ziyaretçiyi ağırladı. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in eşi Gülhan Erin, Halfetili kadınların el emeği göz nuru ürettikleri ürünleri ilgi ile inceledi. Start Fuarcılık Halka ilişkiler Müdürü Büşra Doğar ise fuar hakkında katılımcıları bilgilendirdi.