Karadeniz Müziği’nin güçlü sesi , Tunceli Belediyesi tarafından düzenlenen “Her Ay Bir Konser” etkinliği kapsamında hayranlarıyla buluştu. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı konserde Selçuk Balcı, birbirinden güzel şarkılarını Tunceli’deki hayranları için söyledi.

Konserde eski ve yeni şarkılarından çok sayıda eser seslendiren sanatçı, dinleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Oldukça renkli geçen konserde, Selçuk Balcı şarkılarını Atatürk Kapalı Spor Salonunu dolduran hayranlarıyla birlikte söyledi.

Kemençe performansı ve ekibiyle hayranlarına muhteşem bir konser sunan Selçuk Balcı, sevenlerine, güzel bir gece yaşattı. Sanatçının sevilen şarkılarıyla coşan dinleyiciler, konser boyunca Balcı'nın şarkılarına eşlik ederek horon tepti ve halay çekti.

Konser sonrası bir konuşma yapan Tunceli Valisi ve Belediye Başkanı Tuncay Sonel,

“Huzur şehri Tunceli’miz adına bizleri kırmayarak Tunceli’ye gelen ve sizlerle olan çok değerli Selçuk Balcı kardeşimize hoş geldiniz diyorum. Yaklaşık 20 aydır Tunceli’deyiz. Güzel bir ekibimiz var. Anlatmaya gerek yok. Kısa sürede Tunceli’de yaşanan değişimi sizler gördünüz. Bu vesileyle bizlere her konuda destek veren Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Bakanlarımıza, sizlere, ekibimize, tüm Tunceli’ye teşekkür ediyoruz.” dedi.

Konser, Vali Tuncay Sonel’in Selçuk Balcı Şarkıları çiçek ve hediye takdim etmesinin ardından sona erdi.