İlk bayramlaşma belediye hizmet binasındaki çalışanlarla yapıldı. Belediye meclis salonunda düzenlenen bayramlaşma törenine çalışan personel yoğun ilgi gösterdi.
-İkinci bayramlaşma töreni Destek Hizmetleri Müdürlüğünde
Belediye hizmet binasında yapılan bayramlaşma töreninin ardından Belediye Destek Hizmetleri Müdürlüğüne geçen Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki çalışanlarla bir araya geldi. Yılmaz, törenin ardından çalışanlar için hazırlanan bayram paketlerini dağıttı.
-Üçüncü tören Siverek Belediyespor’da
Başkan Yılmaz daha sonra Yenişehir mahallesindeki Firkan Tüysüz spor tesislerine geçerek, burada Siverek Belediye Spor kulübü yöneticileri, futbolcular ve çalışanları ile bayramlaştı.
Bayramlaşma törenlerinin ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Resul Yılmaz, “Pazartesi günü bizim için dini bayramlardan biri olan mübarek Kurban Bayramını idrak edeceğiz. Öncelikle tüm çalışanlarımızın ve ailelerinin Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Bayramın hayırlara vesile olmasını diliyorum. En başta Siverek’imize, ülkemize, milletimize ve ümmetimize hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.