Yayımladığı mesajda; tüm islam aleminin Kurban Bayramını kutlayan Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ömer Eyyüpoğlu, dini bayramarın insanları birbirine daha çok yakınlaştırdığını, kardeşlik ve barış duygularını arttırdığını belirtti.
 
Bayramların kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesine vesile olduğunu ve  hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiğini düşünmemize fırsat sunduğunu hatırlatan Eyyüpoğlu, kurban bayramının tüm insanlığa hayırlar getirmesini diledi.
 Bu mübarek günde hayır kapılarının sonuna kadar açık olduğunu belirten Eyyüpoğlu, "Kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, tüm İslam Alemine ve Şanlıurfalı hemşerilerime hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.
 
MEHMET KAYA; " BAYRAM BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN GÜÇLENMESİNE VESİLE OLSUN”
Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya yayımladığı mesajında; Kurban Bayramının birlik ve beraberliğin artmasına ve insanlığın tüm yaralarının sarılmasına vesile olmasını diledi.  
Mesajında bayramların; dayanışma ve yardımlaşmayı güçlendiren, birlik ve beraberliğin sürdürülmesine katkıda bulunan insanların sıkıntı ve kaygılardan uzak ortak duygularda buluşturduğuna değinen Başkan Kaya,  bayramların coşku ve mutluluk kaynağı olduğunu söyledi.
Kurban Bayramı vesileyle kırgınlıklarımızı bir kenara bırakıp kucaklaşmamız gerektiğini hatırlatan Başkan Kaya, "Birlik olmamızı sağlayan o güzel duyguların tüm yüreklere hakim olmasını temenni ediyorum. Tüm hemşerilerimin ve İslam aleminin Kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sağlıklı ve huzur dolu nice bayramlar diliyorum.” diye konuştu.