Haşimiye civarındaki terziler çarşısındaki Çayevi Aziz Tolun’un reklamını yapan öğrencilerin videosu sosyal medyada tık rekoru kırdı.

5-6 öğrencinin hazırlamış olduğu reklam filminde Aziz çay için “10 Numara Çay” sloganı ön plana çıkarılmış.

Projenin içinde olan Muhammed Bilge “Televizyon Reklam dersimizde Mehmet Şeker hocamız reklam hazırlamamızı istedi. Sınıf arkadaşlarımız Volkan Güvener, Beritan Ersoy, Muhammed Taşçılar, Hazal Fatma Köylü, Uğur Budak, Neşe Ebinç ve ben önce filmin senaryosunu yazdık. Ardından çaycı Aziz Tolun’un dükkanına giderek çekimlere başladık. Farklı insan yüzleri aradık. Bu arada kız arkadaşlarımızda çayı çok beğenince onları da reklam filmine aldık. Biz kendi sosyal medya hesaplarında yayınladıktan sonra, Şanlıurfa’nın bir çok sosyal medya platformunda beğenildiğini gördük. Bu alacağımız not kadar mutlu etti bizi. Bizim ilk reklam filmimizdi bundan sonra Aziz abinin birkaç reklamını daha yapmayı düşünüyoruz.” dedi.

Hayatında ilk kez bir reklama konu olduklarını ifade eden Çaycı Aziz Tolun “Bizim çay gerçekten kaliteli. Özel demleme süremiz, çaydaki aroma bizi farklı kılıyor. Buraya 1 ay önce bu öğrenci arkadaşlar gelip çay içtiler, sonra abi senin çayevinin reklamını yapmak istiyoruz dediler. Bende kabul ettim. Bu kadar güzel çıkacağını hiç tahmin etmemiştim. Sosyal medyada çay reklamını gören buraya geliyor.” diye konuştu.

Sosyal medyada ki Şanlıurfa hesaplarında paylaşılan “10 Numara Çay” videosu her geçen gün daha çok beğeni topluyor.