Mehmet Emin Kuş, ‘’Okuma Parçaları’’ isimli yeni kitabı için ‘’Bir yazar için her yeni kitabı, yeni doğmuş bir çocuğu gibidir’’ dedi.

Şanlıurfalı yazar Mehmet Emin Kuş, Urfa City alışveriş merkezinde yeni kitabı ‘’Okuma Parçaları’’nın imza gününü düzenledi.

Şanlıurfalı yazarın yeni kitabına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Mehmet Emin Kuş ‘’Bugün buraya gelerek bizimle mutluluğumuzu ve heyecanımızı paylaşan tüm dostlarımıza ve misafirlerime de çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Şanlıurfalı meslektaşı Urfa City AVM Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru’ya da desteğinden dolayı teşekkür eden kuş ‘’ Bir yazar için her yeni kitabı, yeni doğmuş bir çocuğu gibidir. Yazar, kitabının çıkmasını büyük bir heyecan ve aşkla bekler. Kitap çıkınca bir çocuk gibi sevinir ki, her bir kitap büyük emek sonucu ortaya çıkar. Yılların verdiği bilgi, birikim, emek, araştırma ve yazmanın verdiği bir sonuç. Bu yüzden sevinçliyim,çünkü yaşadığımız topluma, ülkeye ve dünyaya bir eser bırakıyorum. İnsanların istifade edeceğini umud ettiğim bir eser. Bu duygu ve düşüncelerle tekrar siz meslektaşlarım olan basın mensuplarına ve bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm güzel insanlara sonsuz şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.