Şanlıurfa, 7-10 Aralık 2017 tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlamaya başlayan 11. Turizm ve Fuar Kongresi 2017 Travel Turkey İzmir Fuarındaki standında misafirlerini ağırlamaya başladı.

Fuarın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy ile çok sayıda turizm işletmesi sorumlusu katıldı.

Şanlıurfa Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz öncülüğünde fuara katılan kurum kuruluşlar arasında, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, İl Kültür Turizm Müdürlüğü, Karacadağ Kalkınma Ajansı, Eyyübiye Belediyesi, Haliliye Belediyesi, Karaköprü Belediyesi, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa

Ticaret ve Sanayi Odası, ŞURKAV ve yerelde faaliyet gösteren özel turizm İşletmelerinin de yer alıyor. Fuarda, Şanlıurfa standını ziyaret edenlere çiğköfte, Urfa lokumu ve çay ikram ediliyor.

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’un da ziyaret ettiği Şanlıurfa standında ziyaretçilere, Şanlıurfa’nın tarihi ve turistik değerleri anlatılıyor, ilimizin zengin kültürü tanıtılıyor.