Şanlıurfa turizmine büyük katkı sağlayan Urfa mimarisine sahip olan Pınarbaşı Taş Konağı, Yıldız Meydanında tarihi mekanlara yakın olması nedeniyle Şanlıurfa’yı ziyarete gelen turistlerin ilk adreslerinin başında geliyor.

Şanlıurfa’ya gelen misafirlerinizi güzel ve otantik bir mekânda ağırlamak istiyorsanız doğru adres Pınarbaşı Taşkonak Konukevi, 12 Eylül Caddesi Ulu Cami arkasında bulunan tarihi eski Urfa evi dizaynında ki konukevi beş yıldızlı otellerin konforuna sahip durumda.

Güler yüzlü ve işinde uzman çalışanlarıyla, Pınarbaşı Taş Konak Konuk Evi aile yeri, alkolsüz sıra gecesi, sabah kahvaltısı, otantik Urfa manzaralı terası, Nargile Cafesi, nişan, düğün, sıra gecesi, kına gecesi ve Şanlıurfa mutfağından her türden lezzetli yemekler, tatlılar ile evinizdeki sıcaklığı yaşayacak mekanlardan bir tanesi oldu.

Güler yüzlü personelleri ve uygun fiyatları ile tüm Şanlıurfalılara ve dışardan gelen misafirlere hizmet veriyor.

Şanlıurfa'ya gelen ziyaretçilerin memnun kalarak her zaman gelmeleri için onlara müşteri gözüyle değil, misafir gözüyle baktıklarını dile getiren Pınarbaşı Taş Konağı İşletmecisi Mustafa Erbülbül, "Gelen misafirlerimizi kendi evimizdeymiş gibi ağırlamaya çalışıyoruz. Misafirlerimize Urfa'mızın kültürünü yansıtmaya çalışıyoruz. Gerek yemekleriyle gerek sıra gecesi ile kültürümüzü yansıtıyoruz. Gelen ziyaretçilere yöreye özgü Urfa Kebabı, Patlıcanlı ve Domatesli Kebap ile Fındık Lahmacun ve Urfa'ya özgü acı kahve yani mırra ikram ediyoruz. Gelen ziyaretçilere müşteri gözüyle bakmıyoruz. Çünkü turizm bir senelik bir şey değil. Gelen insanların memnun kalmasını istiyoruz. Tarihi konağımızda butik otel odaları yaptık. Gelen kişiler tarihi konağımızda kalabiliyorlar, odaları Urfa yöresine özgü dizayn ettik. Konaklar taş yapıdan oluşuyor, yazın daha serin oluyor kışın da daha sıcak oluyor” dedi.