Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, hakkında görevden alınacağı yönünde ortaya atılan iddialarla ilgili suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Şahin, Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisinin ekim ayı toplantısında yaptığı konuşmada, 4 yıldan bu yana meclis toplantılarında önemli kararlar aldıklarını, bu sayede kenti daha iyi noktalara taşımak istediklerini dile getirdi.

Bu başarıda birlik ve beraberliğin etkili olduğunu ifade eden Fatma Şahin, parti ayrımı yapmaksızın kentin menfaatlerini ön planda tutarak çalıştıklarını vurguladı.

Hakkında görevden alınacağı yönünde ortaya atılan iddialara da değinen Şahin, şöyle konuştu:

"Üzerimizden algı operasyonu yapılıyor. Bu kişiler algı operasyonuyla şehrin kaderiyle oynuyor. Mevlana ne diyor, 'Karanlıkla mücadele etmenin yolu, aydınlıkları çoğaltmak'. Bize kötülüğe kötülükle cevap vermek yakışmaz. Ne bana yakışır ne de partime yakışır. O yüzden konu hakkında gerekli suç duyurusunda bulunacağım. Bizim eksiğimiz ve hatamız varsa söyleyin düzeltelim ama dedikodu yaparak, yalana başvurarak bu iş olmaz. Ama bunları neden yapıyorlar biliyor musunuz? Çünkü şehir çok kıymetli ve stratejik öneme sahip. Bu şehirle ilgili algı operasyonu yaptıklarında, bölge ve ülke üzerindeki hain emellerine daha kolay ulaşabilecekler. O yüzden bir ve beraber olup uyanık davranmalıyız. Bazı kesimler sosyal medya üzerinden kirli algı operasyonu yapıyor. Konu hakkında Genel Merkez anında bana dönüş yaptı ve 'yanındayız' mesajı verdi."