Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir'in kente kazandırdığı yeşil alanlar arasında önemli bir yer tutan Osmanlı Mesire alanında incelemelerde bulundu.
420 bin metrekarelik yeşil alandan oluşan ve yine Büyükşehir Belediyesi tarafından 174 bin 420 ağaç dikiminin yapıldığı mesire alanındaki gezisinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çiftçi, öneri ve fikirleri dinledi.
İçerisinde kamelyalar, oturma grupları, koşu ve yürüyüş pistleri, şelaleler ile fitness grupları yer alan Osmanlı Mesire alanının halk tarafından yoğun rağbet aldığını yerinde gören Başkan Çiftçi, çevre düzenlemeleri ve temizlik konusunda hassasiyet gösterildiğini belirtti.
Başkan Çiftçi'ye hizmetlerinden dolayı teşekkür eden vatandaşlar da “Böylesine güzel ve yeşil alanı Eyyübiye ilçemize kazandırdıkları için emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Daha önceki dönemlerde mahallemizde yeşil alan ve ağaç yoktu. Şimdi ise çok büyük ve bir o kadar güzel mesire alanımız var" diye konuştular.
Başkan Çiftçi, Osmanlı Mesire alanındaki gezisinin ardından yine Eyyübiye'de yapımına devam edilen Yenice Spor Kompleksi'ne geçerek buradaki çalışmaları yerinde inceledi. İlçe gençliğinin rahat bir şekilde spor yapabileceği merkezin tamamlanması için çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Çiftçi, "Gençlerimizi önemsiyoruz. Bu anlamda da yapımına devam ettiğimiz Yenice Spor Kompleksimizin yapımını bir n önce tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız" diye konuştu.